joi, 11 decembrie 2008

Ingerii


Sunteti inconjurati de ingeri
Doreen Virtue, Ph.D., 1998



In timp ce plateam pentru cumparaturile facute intr-un magazin, am remarcat trei brose cu ingeri de aur pe pulovarul unei vanzatoare. I-am facut un compliment, iar o alta vanzatoare spuse: „Poate ar trebui sa port si eu brose cu ingeri. Atunci as fi si eu la fel de norocoasa ca ea!”
„Noroc?”, m-am gandit eu uitandu-ma in ochii femeii care purta ingerii. Ea mi-a facut din ochi complicitar, in semn ca „norocul” nu joaca nici un rol in miracolele care ti se intampla atunci cand inviti ingerii in viata ta. Femeia a explicat ca a experimentat recent de doua ori o protectie miraculoasa la magazin din partea ingerilor sai. La inceput, si-a recapatat poseta furata, intacta, la numai o ora de la incident. Apoi, in timp ce un raft plin de imbracaminte grea cadea spre ea, si-a schimbat in mod miraculos directia si a cazut in alta parte.
In timp ce faceam schimb de povesti cu interventii ale ingerilor, cealalta vanzatoare a facut ochii mari. „Am si eu ingeri?”, dorea sa afle si apoi a intrebat: „Cum pot sa-i fac sa ma ajute si pe mine?”
Intotdeauna beneficiem de pe urma invitatiei pe care o facem ingerilor de a intra in viata noastra. Pentru a te obisnui mai bine cu ingerii din mijlocul nostru, sa ne uitam mai intai la rolul pe care ingerii il pot avea. Aici, pe pamant, ne ajuta trei categorii de ingeri:


1. Ingerii pazitori. Toti avem un inger pazitor, fara nici o exceptie. Am intalnit oameni care se indoiau ca ar merita sa aiba un inger pazitor. Va rog sa stiti ca aveti mereu un inger pazitor alaturi, garantat! Acesta este ingerul care sta constant cu voi, de la nastere pana la tranzitia voastra inapoi in rai. Dragostea acestui inger pentru voi este neconditionata si mai mare decat orice altceva pe pamant. Ingerul vostru pazitor are grija sa fiti intotdeauna in siguranta si indrumat.


Ingerii pazitori sunt uneori confundati cu „ghizii spirituali”. Un ghid spiritual este o fiinta iubitoare care a trait pe pamant in forma umana. Aceasta persoana a primit o instruire speciala in lumea de dincolo, despre cum sa devina un ghid spiritual. Aceasta instruire pune accentul pe faptul ca ghidul nu trebuie sa intervina in liberul tau arbitru sau sa ia decizii pentru voi. Ghidul este cu voi pentru a va da sfaturi generale, confort si din cand in cand avertismente si protectie. Majoritatea ghizilor spirituali sunt fiinte iubite decedate, cum ar fi bunici, frati, prieteni dragi si parinti. Ghidul vostru spiritual se poate sa fi murit in viata fizica inainte sa va nasteti. Totusi, aceasta fiinta iubitoare a fost alaturi la nasterea voastra si v-a insotit de atunci in fiecare zi a vietii. Asa cum mereu va veti interesa de viitorul urmasilor vostri, tot asa fac si membrii decedati ai familiei voastre cu care poate nu v-ati intalnit niciodata in forma fizica.


Ghizii spirituali au capacitatea ingerilor pazitori si ne aduc multe daruri in viata noastra. Principala diferenta este ca adevaratii ingeri spirituali, care nu au calcat niciodata ca muritori pe pamant, au o frecventa energetica care vibreaza mai inalt. Persoanele care pot „simti” senzatia unei prezente spirituale, pot percepe diferenta palpabila dintre o aparitie angelica sau a unui ghid spiritual. Clarvazatorii vad ca aura ingerilor este de un alb stralucitor, in timp ce aura ghizilor spirituali nu este chiar atat de stralucitoare si poate aparea ca un alb-albastrui.


2. Ingerii. Acestia sunt fiintele de lumina care raspund la chemarile noastre pentru indrumare, ajutor, protectie si confort. Gandurile de iubire ale lui Dumnezeu creeaza ingeri. Ingerii sunt aici ca sa ne ajute, mai ales atunci cand intentia noastra este sa aducem bucurie si vindecare lumii. Cereti oricat de multi ingeri sa va inconjoare. Cereti-le ingerilor sa-i inconjoare pe cei iubiti, casa si afacerile voastre. Ingerii simt o mare bucurie atunci cand ne ajuta si cer numai ca din cand in cand sa ne amintim sa spunem: „Multumesc”, in semn de recunostinta pentru ajutorul oferit.


3. Arhanghelii. Acestia sunt ingerii care ii supravegheaza pe ingerii pazitori si pe ingeri pe pamant. Se poate spune ca arhanghelii sunt „managerii” printre ierarhiile angelice de pe pamant. Puteti chema un arhanghel ori de cate ori aveti nevoie de ajutor puternic si imediat.

Deoarece ingerii sunt fiinte spirituale pure, nu au restrictii de timp sau spatiu. Un arhanghel poate ajuta simultan mai multe persoane din locatii geografice diferite. Asa ca nu va faceti griji ca nevoia nu este „suficient de mare” sau ca ingerul ar putea fi ocupat. Strigatul vostru de ajutor este o muzica dulce pentru urechile unui inger.
Din cauza „Legii Liberului Arbitru”, ingerii si arhanghelii nu pot interveni in vietile noastre decat daca le cerem anume ajutorul lor. Singura exceptie se face in situatiile in care ne este amenintata viata, atunci cand putem muri inaintea timpului nostru. Altfel, depinde de noi sa ne amintim constant sa invitam ingerii si arhanghelii in vietile noastre.
Ingerii si arhanghelii vin in ajutorul nostru in momentul in care-i chemi. Nu e nevoie de o invitatie formala sau de o invocatie rituala si nu trebuie sa verbalizati chemarea cu voce tare. Doar gandul „Ingeri!” este suficient. Daca cererea pentru ajutor angelic este sincera, ingerii apar ca raspuns la chemarea voastra, adesea inainte ca voi sa va incheiati chemarea!


Stiti Ca Ingerii Sunt Aproape Atunci Cand…


Simtiti Prezenta Ingerilor. Probabil ca ati simtit o adiere calda pe fata, umeri, maini sau brate. Puteti sa le simti imbratisarea sau atingerea unei aripi pe piele. Presiunea aerului se schimba cand ingerii sunt in camera. Exista o densificare palpabila, ca si cum un nor delicios s-ar fi coborat sa va inconjoare in caldura. Si temperatura aerului se schimba sau simtiti o aroma placuta pe care nu o puteti identifica prea bine. Atunci cand ingerii va imbratiseaza, simti cum o caldura profunda va curge in piept si cum inima se extinde de iubire nepamanteasca.


Vedeti Prezenta Ingerilor. „Cartile de vizita” ale ingerilor sunt vizibile. O scanteie de lumina alba pe care o prindeti cu coltul ochiului este un semn ca un inger e aproape. O pana care apare in mod misterios de nicaieri. Si frumosii ingeri pe care-i vedeti intr-o camera intunecata sau care stau langa un prieten drag sau profesor, confirma ca regatul angelic va viziteaza.


Auziti Prezenta Ingerilor. O soapta iubitoare pe care o auziti in ureche, care va indeamna sa va imbunatatiti viata. Sau un strigat inconfundabil care va avertizeaza „Ai grija!” O voce din mintea voastra care va incurajeaza sa atingeti stelele si muzica dulce care vine de nicaieri. Acestea sunt sunetele pe care le fac ingerii.


Stiti de Prezenta Ingerilor. Cand primiti subit o idee care va transforma radical viata, un inger tocmai a transmis un mesaj de la Dumnezeu si l-a cuibarit cu grija in inima voastra. Cand aveti o cunoastere inconfundabila ca ingerii sunt aproape de voi, aveti incredere ca asa si este.
Experimentati Prezenta Ingerilor. Atunci cand ei anunta miraculos o tragedie care se apropie sau cand o usa vi se deschide „ca o coincidenta”, exact in momentul potrivit, stiti ca ingerii va ajuta din fundal. Cand va plimbati prin natura si va simtiti liberi si plini de bucurie, puteti fi siguri ca ingerii se plimba alaturi de voi.

Mesaje vindecatoare de la ingeri


(Healing Messages from the Angels)





Ingerii sunt aici pe pamant, intr-un numar mai mare ca oricand, pe masura ce ne apropiem de schimbarea de mileniu. Ne aduc calauzire si confirmari, dar mai ales ei ne aduc aminte de iubirea care exista in fiecare dintre noi. Aici sunt cateva mesaje de vindecare pe care ingerii mi le-au transmis:


Despre Tradare:


Ce anume sta la baza tradarii, dragul meu? Un sentiment de a fi compromis si neiubit? Adevarul este ca persoana care va raneste se tradeaza singura. Aceasta persoana a aruncat prosteste o piatra in apa, creand unde care te ating cu adanca durere, in locul reflectiei limpezi a iubirii. Iti vei mai trada adevaratul sine prin abandonarea sa undeva in adancurile constiintei? Concentrarea ta asupra durerii nu te va face decat sa suferi mai tare, pretiosule. Tu insuti iti poti provoca mai multa durere decat oricine altcineva prin concentrarea continua asupra suferintei tale.


Lasa suferinta in urma, drag copil! Nu te mai trada pe tine insuti mergand pe aceasta cale a contemplatiei dureroase. Nu-i faci nimanui dreptate daca tii aceasta situatie dureroasa in causul mainilor tale. Si totusi ai nevoie sa te vindeci. Astfel, curatarea de suferinta iti va elibera constiinta si te va scapa de rana adanca si usturatoare de a fi dezamagit de cineva drag.


Priveste cum noi, ingerii, venim in mijlocul tau si observa cum ne apropiem si crestem in numar. Aripile noastre sunt larg deschise intr-un cerc urias in jurul tau si iti cerem sa-ti pui mainile pe aceasta tava de aripi. Lasa-ne sa te incalzim prin palme cu iubirea noastra. Simte cum iti mutam dezechilibrele energetice intr-un loc al pacii si al sigurantei prin miscarea noastra continua.


Iti poti trimite furia si tradarea din minte si din inima prin brate, pana in degete si indreapta-le spre noi. Da-ne noua toate emotiile tale: iubirea ce simti ca ti-a fost luata prin tradarea prietenului tau; sentimentul de jena crezand ca ar fi trebuit sa stii sa nu te increzi in sinceritatea acestei persoane; sentimentul ca ti-ai pierdut inca o data timpul intr-o relatie care nu duce nicaieri. Stim exact ceea ce simti, dragul nostru.


Cu toate ca va impartasim durerea si va ajutam sa va duceti greutatea, noi nu pierdem niciodata din vedere ca, in realitate, nu exista tradare sau durere. Adevarata conectare a inimii dintre tine si cealalta persoana a fost inregistrata in eternitate pentru momentele de iubire care s-au adaugat universului. Acea dragoste, scump copil, nu se poate desface si nu trebuie niciodata sa fie regretata.


Despre Fericire:


In imaginatia ta, tu crezi ca fericirea este ceva ce trebuie urmarit si doborat la pamant inainte de a fi capturat. Aceasta bestie imaginara nu este decat propria ta idee ca adevarul este iluzoriu prin insasi natura sa. Nu este asa, te asiguram noi! Respingand ceea ce pare prea simplu, respingi ajutorul ce te indruma cu usurinta spre casa.


Nu te gandi ca trebuie sa-ti pazesti corpul de suferinta in timp ce cauti adevarul in afara ta. Deoarece in gandirea ta ca trebuie sa schimbi ceva de care iti este frica, in ceva ce vrei, aduci o teroare continua mintii tale.


Nu exista nimic real pe care sa-l poti pierde, copil iubit! Nimic atat de pretios ca tine nu poate intampina greutati, decat prin proprie alegere. Si aceasta, de asemenea, poti desface prin simpla ta dorinta de a te opri si de a te reinnoi.


Nu exista complexitate in fericire, deoarece simplitatea este ingredientul sau esential. Bucura-te atunci, in natura reala a adevaratei tale esente. Bucura-te de spiritul viu ce esti si pe care Dumnezeu l-a creat pentru un scop sfant. Iar in bucuria ta, fii imbaiat in uimirea continua a darurilor ce ti-au fost date. Nu exista alt loc unde sa mergi decat aici, iar o simpla respiratie si o rugaciune sunt pasaportul tau spre locul care de-atata timp parea sa te evite.


Despre Singuratate:


Esti iubit cu atata maretie, incat constienta ta nu este decat o licarire asupra zambetului din interiorul inimii tale. Tu nu-ti intelegi maretia astfel incat alegi sa n-o vezi, de frica luminii care straluceste din tine. Uita-te la maretia ta, scump copil! Nu-i intoarce spatele luminii care te va indeparta de goliciune si o va umple cu o iubire atat de reala si eterna - iubire ce nu poate fi comparata cu nimic in spatiu sau timp! Tine-i substanta in bratele tale, intr-o imbratisare calda pentru ceea ce-ti umple golul cu iubire, iubire eterna, pura si care clocoteste prin tine…

Intreband ingerii in vise


(Asking the Angels into Your Dreams)


Timpul in care visam este deseori cel mai productiv timp pentru a obtine intelegere si evolutie spirituala. Multe persoane au vise mediumice care prezic viitorul sau in care primesc indrumari pentru cariera, casa si familie.


Puteti primi indrumare concreta in timp ce dormiti daca ii invitati pe ingeri in visele voastre. Aceasta este o cale nemaipomenita de a primi noi idei, mai ales cand in timpul zilei modul nostru de gandire este blocat intr-o perspectiva „alb-negru”. In timpul somnului noi renuntam la tiparele rigide ale gandirii. Dumnezeu si ingerii pot mult mai usor sa ne transfere idei Divine atunci cand suntem deschisi la minte, ca atunci cand dormim.


Inainte de a merge la culcare, luati-va o clipa pentru a medita. Apoi afirmati mental sau cu voce tare:


„Draga Dumnezeu si ingeri,


Va rog, intrati in visele mele in aceasta noapte si dati-mi calauzire si idei noi in privinta (completeaza cu cerinta ta). Va cer sa ma ajutati sa-mi amintesc cu claritate aceste idei atunci cand ma trezesc.


Multumesc. Amin.”


Chiar daca nu va veti aminti visele, aceasta afirmatie puternica va va modifica constiinta in asa fel incat veti avea vise vii si de neuitat in ora imediat inainte de trezire. Noi le numim vise „lucide”. Sunt ca si cum v-atii uita la un film, in care sunteti simultan privitor si participant. Ar fi foarte greu sa uitati astfel de vise. Pana si persoana care jura: „Eu nu visez”, isi aminteste actiunea si mesajul viselor lucide.


Multe inventii mari, carti si solutii au venit din vise. Probabil ca ati auzit povesti despre autori, oameni de afaceri si inventatori care s-au trezit strafulgerati de o idee. Oricine are acces la aceasta „piscina” de informatii, deoarece mintea tuturor este etern unita cu infinita intelepciune a lui Dumnezeu. Si voi puteti crea in somnul vostru, prin programarea intentiilor voastre inainte de a va culca.


Ingerii pot de asemenea sa vindece gandurile, credintele si emotiile limitatoare in timp ce dormim. Am citit deseori ca numai credinta este substanta manifestarii si a miracolelor. In „Un Curs in Miracole” se spune: „Nu exista problema in vreo situatie pe care credinta sa n-o poata rezolva.” Si un nou studiu stiintific a descoperit ca oamenii care cred in fenomene paranormale sunt mult mai predispusi sa experimenteze indrumare mediumica (la un raport de 1 trilion la 1) comparat cu scepticii.


Timpul in care visam este o platforma excelenta pentru a ne mari credinta in ordinea infailibila a universului. Una dintre cele mai usoare cai pe care am gasit-o pentru a-mi mari nivelul credintei este prin a-l ruga pe Dumnezeu si pe ingeri sa ma ajute. Pana si cel mai sceptic pragmatic va descoperi ca aceasta metoda creeaza o experienta deosebit de impresionanta. O cale usoara de a face aceasta este chiar inainte de a merge la culcare. Spuneti aceasta afirmatie in gand sau cu voce tare:


„Draga Dumnezeule si ingeri pazitori,


Va cer sa intrati in visele mele in aceasta noapte si sa ma eliberati de fricile care ma indeparteaza de la intelegerea si increderea in indrumarea mea Divina. Daca exista vreun mesaj pe care vreti sa mi-l transmiteti, va rog ajutati-ma sa-l inteleg clar si sa mi-l amintesc dimineata. Amin.”


Cerul va inlocui neincrederea cu credinta si va veti simti mult mai increzatori in a va urma cunoasterea. Noi interactionam mult cu regatul angelic in timpul viselor noastre. Va veti mari numarul mesajelor de la ingeri si viteza lor pur si simplu prin invitarea ingerilor in viata voastra.


De exemplu, daca nu v-ati decis in privinta carierei, spuneti o rugaciune in gand in timp ce va asezati in pat


„Ingerilor, va rog patrundeti in visele mele in aceasta noapte si dati-mi mesaje clare, pe care sa mi le amintesc, pentru a ma ajuta sa aflu directia pe care trebuie sa o iau in privinta carierei.”


Ei intotdeauna raspund acestei cereri si probabil veti avea un vis lucid usor de amintit in ora dinaintea trezirii sau ingerii va pot ajuta in somn in asa fel incat nu va veti aminti continutul visului. Totusi, te vei trezi si vei sti ca ceva s-a modificat in tine in timpul noptii. Va simti mai fericiti, mai pozitivi si mult mai limpezi in privinta directiei pe care trebuie s-o luati. Acesta este un semn ca ingerii v-au rearanjat gandurile si credintele, ca sa va ajute sa va eliberati de temerile care va fac sa fiti indecisi in privinta carierei voastre.


Daca va simtiti blocati in orice domeniu din viata voastra, scrieti acest mesaj pe o bucata de hartie si puneti-o sub perna voastra. Repetati fraza in gand de trei ori inainte de a adormi:


„Dragi ingeri,


Va cer sa lucrati cu mine in somn in aceasta noapte, sa indepartez orice blocaj care nu-mi permite sa ma bucur deplin de viata. Va rog, aduceti-mi aceste blocaje in atentia mea, sau indepartati- le complet din mintea, sentimentele si trupul meu. Multumesc.”


Dimineata va veti trezi improspatati si constienti ca ati lucrat in timpul noptii. Poate nu va veti mai aminti detaliile muncii voastre nocturne, dar o veti simti foarte profund. Va veti simti poate putin distrati, din cauza restructurarilor care s-au facut in timpul noptii. In plus, orice blocaje indepartate de ingeri erau de fapt mari greutati care ne impiedicau sa ne implinim misiunea si scopul vietii. Va veti simti recunoscator ca ati cerut aceasta curatare si poate ca veti dori sa-i invitati pe ingeri in visele voastre, in fiecare noapte.

0 comentarii: