joi, 25 decembrie 2008


„ Dar îngerul le-a zis: „Nu va temeti, caci va aduc o veste buna, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul; astazi în cetatea lui David, vi s-a nascut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul.” Luca 2:10-11

Am auzit despre o femeie care a mers într-un mare magazin pentru a-si face cumparaturile pentru Craciun. Vazând multimea ce astepta prin raioanele magazinului ca sa primeasca informatii despre produse, sau sa plateasca la casa pentru lucrurile cumparate, aceasta a mers la managerul magazinului si l-a întrebat: „ Aveti cumva nevoie de personal?”

Nu; i-a raspuns acesta! Avem destui angajati, încât sa putem raspunde tuturor solicitarilor. Atunci gasiti-mi pe cineva care sa ma asculte! a continuat femeia . Toti cei ce ati fost prin magazine în aceasta perioada, cred ca întelegeti care era problema femeii:” nu gasea pe nimeni care s-o asculte!”

Experienta acestei femei, ne aminteste faptul ca problemele si responsabilitatile vietii ne fac uneori insensibili la nevoile altora. Pentru aceasta lume în care egoismul a pus pe primul plan interesul personal, Domnul Isus a venit sa ne arate ca dragostea se daruie altora si se consuma pentru împlinirea nevoilor celorlalti.

Care-i ordinea prioritatilor pe care ti-ai stabilit-o la aceste sarbatori ? Pune-L pe Hristos pe primul loc al vietii tale si vei descoperi astfel pe cineva care este gata sa te asculte.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-mi pot fixa prioritati corecte, pentru ca în iuresul evenimentelor si-al responsabilitatilor vietii, sa pot auzi totdeauna vocea Ta. Amin.

0 comentarii: