miercuri, 28 ianuarie 2009

CONTEAZA...

Conteaza sa fie cineva acolo cand simti ca nimic nu mai are rost.Conteaza sa fie un om drag tie si conteaza sa stii sa te opresti cand simti ca ceea ce faci nu iti mai face placere. Conteaza daca stai in prezenta unor oameni de dragul lor sau de teama de a nu fii singur.
Conteaza cand ai "prieteni" cu care sa iesi, dar conteaza cel mai mult sa nu te simti straina printre ei. Conteaza ....conteaza sa fie acolo cine trebuie, nu sa fie cineva pur si simplu. Conteaza sa fii constient de valoarea ta si sa nu dai voie nimanui sa te calce in picioare si sa te minimalizeze.... Conteza cum te vezi pentru ca asa te vor percepe si cei din jur.Conteaza ce dai pentru ca asa ai sa primest.Conteaza sa-ti cunosti caratele ca sa stii cu ce pret te vinzi cand nu ai incotro.Conteaza sa zambesti atunci cand iti vine sa plangi ca sa nu dai satisfactie celor care se bucura de neimplinirile tale.Conteaza orice pe lumea asta.Conteaza acum ca sunt aici si-mi pot dezvalui trairile mele cele mai ascunse si gandurile.Conteaza gesturile mici. O mana intinsa. O mangaiere pe obraz. Un telefon atunci cand nu te astepti. Un prieten care se gandeste la tine intr-o zi in care nu crezi ca o face. O invitatie la cafea intr-o seara in care nu mai ai chef de nimic.Desi nu am asteptat nimic din toate astea, le-am primit. Poate nu in aceeasi zi. Poate nu in fiecare zi. Dar astazi ma bucur pentru ceea ce mi s-a daruit pana acum. Si pentru ceea ce am primit azi. Si, desi nu e mult, in ochii multora, pentru mine inseamna enorm. Inseamna comunicare si intelegere, inseamna legatura si ceva mai mult in spate decat banalele schimburi de replici de "socializare". Inseamna ca cineva se gandeste la tine. Si asta conteaza. Pentru ca atunci cand te simti singur si la pamant, cineva stie sa te ridice si sa te surprinda cu un gest pe care nu l-ai fi banuit. La care nu te-ai fi asteptat atunci. Pentru mine, asta conteaza

3 comentarii:

Anonim spunea...

Si cat de mult conteaza tot ce-ai scris tu aici! Dar oare noi contam? Eu cred ca da...Si pentru mine conteaza ca te-am gasit aici... :)

Dana spunea...

Mi-a placut enorm ce-am citit aici. Si este fascinant felul in care nevoia de comunicare devine nevoie de comuniune.

o aripa de inger spunea...

Va multumesc pentru cuvintele frumoase...si contati foarte mult...aici pot fi EU...