luni, 24 noiembrie 2008

MOS CRACIUN

...când suntem copii ştim să desenăm cerul şi în altă culoare...iarba poate fi albă şi florile verzi...culorile nu sunt culori sunt simboluri de suflet şi magie..., iar fluturii ne zboară de pe pleoape dansând printre nori de vată de zahăr...
...când suntem copii visele ne sunt curcubee de culoare şi ştim să le împlinim pe fiecare glob de Crăciun când Moşul ştie să existe..., iar paşii ne sunt insule mişcătoare ce niciodată nu se scufundă...
...să desenăm viaţa în alb-negru şi să învăţăm insulele să se scufunde putem doar când "creştem oameni mari" şi...ucidem visele!

ce e mai frumos decat sarbatorile de iarna? ce e mai frumos decat mirosul ala de iarna de afara?Ce e mai frumos ca Noapte de Ajun? Sentimentul care ma cuprinde inaintea venirii Craciunului e de nedescris!!! Pt mine e un vis!!! Mirosul de brad amestecat cu portocala carora li se adauga aroma cozonacilor...fulgii de zapada care joaca in vazduh...Noi stam cuminti in casa si facem ultimile pregatiri...punem o muzica specifica- Have yourself a Merry little Christmas- impodobim bradul si stam alaturi de cei dragi...Asteptam colindatorii sa ne vesteasca Nasterea Lui Iisus...Ce e mai frumos? Dar dimineata de Craciun?cand ochii ne sunt inundati de bucuria deschiderii cadourilor de la Mos Craciun? sau cand ne aducem aminte de zilele copilariei cand deschideam aceste cadouri ? Ce e mai frumos ca ziua de Craciun? cand ne adunam la masa cu familia si prietenii? Iubesc aceste clipe...abia astept sa vina Craciunul :)

As vrea ca pentru o clipa sa redevenim copiii inocenti si sa-i redescoperim in noi...si sa-mi scrieti cu aceasi pasiune ca atunci cand erati mici..ce ati vrea sa va aduca Moshul?...mai credeti in el?

6 comentarii:

Anonim spunea...

AS VREA SA IMI ADUCA PURITATEA COPILARIEI!

Anonim spunea...

Postul asta ti-a fost inspirat de ninsoarea de acum cateva zile? Frumos! :) Ce n-as da sa pot fi acasa macar pt o zi...!

Anonim spunea...

Oarecum...da...mersi pt comment..te pup si miss u.

o aripa de inger spunea...

SKZ...da...si nu numai...pupici:-)

Anonim spunea...

E ciudat cum atat de multi oameni gandesc la fel si simt la fel. Pacat ca prea putini dau glas sentimentelor. Pacat ca prea putini se tem sa nu fie ridicoli!Ce ai descris tu este un crampei de rai, iar cei care stiu sa faca si sa simta asta sunt ingeri pe pamant, macar pentru cateva clipe!Sarabatorile de Craciun sunt, intr-adevar, unice. E o caldura care te invadeaza; depinde de fiecare din noi daca vrem sa o acceptam si sa o simtim, sa o impartasim si sa o lasam sa ne purifice.

Anonim spunea...

Multumesc pentru acest comentariu...fara prea multe cuvinte...mi-a miscat sufletul...